Osaamisen kehittämisen kasvukumppani

Osaamisen kehittämisen konsultointi – tilaa avaimet käteen kokonaispalveluna

Miten varmistetaan yrityksen ja työntekijöiden yhteinen kasvupolku? Miten luodaan positiivisen oppimisen kulttuuri?  Millainen on strategiaa tukeva yrityskulttuuri?  Miten osaamista ja talenttia kehitetään ja uudistetaan käytännössä?

Siis lisätään kasvua, tehokkuutta, joustavuutta ja tuottavuutta.

Johdon tai henkilöstöpäällikön resurssit ovat usein rajalliset – aika ei yksikertaisesti riitä tukemaan liiketoimintaa kaikista suunnista. Tällaisessa tilanteessa luotettava ulkopuolinen kasvukumppani on erittäin hyvä ratkaisu.

Ospal – Osaamisen johtamispalvelu on uusi joustava ratkaisu täydentämään yrityksen omia HR resursseja. Asiakas saa taustat tuntevan osaamisen ja talentin johtamisen ammattilaisen käyttöönsä kustannustehokkaasti konsulttipalveluna.  Palvelu on käytettävissä aina silloin, kun kehittäminen on ajankohtaista.

Kokenut johtamisen-, talentin- ja organisaationkehittäjä hoitaa yhteisesti sovitun mallin ja aikataulun mukaisesti osaamisen ja organisaation kehittämiseen liittyvät hankkeet asiakkaan puolesta.

Ota yhteyttä  niin tehdään yhdessä teille sopiva liiketoimintalähtöinen osaamisen kehittämisen malli ja  viedään se käytäntöön. Vain tunnistettu ja johdettu osaaminen voi luoda yrityksellesi kilpailuetua.

Yheisöllisyys on avain menestykseen